Nieuws

Foto's Jubileumshow en Finalistenhuldiging

De foto's van de jubileumshow en de finalistenhuldiging zijn hier te vinden: 

Fotoalbum O&O

Twee titels bij sportgala Papendrecht

Bij de het Sportgala Papendrecht is Vigo de Jager uitgeroepen tot sporttalent 2019. Hij heeft deze titel te danken aan zijn prestatie tijdens het Nederlands Kampioenschap. Vigo was tot deze eindstrijd doorgedrongen op de onderdelen ringen en rek. Op het onderdeel ringen eiste hij het brons voor zich op. Op rek kwam hij als vijfde uit de strijd.

Bij deze sportverkiezing werd Naomi Visser uitgeroepen tot sportvrouw 2019. Haar prestaties bij de nationale titelstrijd en de Wereldkampioenschappen waren doorslag gevend. Bij het Nederlands kampioenschap pakte zij het allround goud en bij de Wereldkampioenschappen wist zij met het nationale team zich te plaatsen voor de Olympische Spelen.

O&O huldigt de finalisten

Onder grote belangstelling van familie en vrienden heeft het bestuur haar finalisten en deelnemers aan de Wereldgymnaestrada 2019 gehuldigd. Hierbij werden de titels toegekend aan de superstars, sportvrouw turnen dames, sportvrouw ritmische gymnastiek, sportman turnen heren, sporttalenten en sportploegen. Tevens werden de aanmoedigingsprijzen uitgereikt.

De avond werd geopend door Judith Wehrman-Krieger, die de op vakantie zijnde voorzitter Pauline den Hartog verving. Zij sprak haar trots uit dat zoveel gymnasten (meer dan 100) tot de landelijke finales hebben weten door te dringen en daarbij beslag wisten te leggen op menige nationale titel en eremetaal.
Dit werd beaamd door fractievoorzitter van D’66, Sabine Schipper. Zij was aanwezig voor het omhangen van de herinneringsmedailles en het uitreiken van de prijzen.

De titels en de prijzen kwamen op naam van:
Superstar TH – Bart Deurloo
Superstar TD – Naomi Visser
Sportvrouw TD – Vicky Vercauteren
Sportman TH – Martijn de Veer
Sportvrouw RG – Rosalie van den Berg
Sporttalen TD – Ilse Standhardt
Sporttalent TH – Gijs Franken
Sporttalent RG – Giang To Ly
Sportploeg TH – seniorenteam 1e divisie (Thijs Oosterling, Jens van der Helm, Thomas van der Helm, Bart de Ruiter, Luuk van de Broek en Dennis Swinkels)
Sportploeg RG – Seniorengroep (Cheryl van der Perk, Mea Dijkstra, Estee Kraaijeveld, Rosalie van den Berg, Tessa van den Bergh en Lente Zwaal)
Sportploeg Acro – Mika Roza, Marije Goudriaan en Caithlyn van Rijswijk
Sportploeg TD – Tuco team voorgeschreven oefenstof D1 (Nynke Mourik, Imara Kornelisse, Amber Wehrmann Krieger, Emma de Man, Bente van Winden)
Aanmoedigingsprijs TH – Bas Melkert
Aanmoedigingsprijs TD – Vera Ammerlaan
Aanmoedigingsprijs Acro – duo Melissa de Vroome en Zoë van Rosmalen
Aanmoedigingsprijs RG – Yselle Kleingeld

Aanvullende gegevens