Jeugdactiviteiten

De Jeugd Activiteiten Commissie(JAC) organiseert het hele seizoen door activiteiten voor de jeugdleden van O&O. Minimaal twee keer per seizoen organiseren wij een gezellige filmavond, waarbij alle jeugdleden met vrienden en vriendinnen welkom zijn! Op een groot scherm vertonen we een film en natuurlijk is er popcorn en wat lekkers te drinken.
Naast de filmavonden zijn er elk jaar wisselende activiteiten. Van O&O’s got talent tot een disco, spelletjesmiddag of een spooktocht!

Elk seizoen wordt spetterend afgesloten met STERRENSLAG, de afsluiting van het O&O-seizoen!
Hierbij neem je het, samen met je team, op tegen andere teams, in spellen die helemaal aangepast zijn aan het thema. Aan het einde van de middag is er voor iedereen een leuke herinnering, en voor de winnaars een echte medaille!

De jeugd activiteiten wordt georganiseerd door de JAC, die op het moment bestaat uit 8 leden van O&O.

We hopen je een keer bij een van onze activiteiten te zien!
Wil je iets weten over een van onze activiteiten?
Dan zijn wij te bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JAC team

JAC: Lisanne, Paul, Paul, Ruben, Anneloes, Stephanie, Rob en Joyce
Niet op de foto: Rob & Lisanne.

Sterrenslag 2016 een succes

 
Zaterdag 2 juli werd in de turnhal aan de Uilenvliet de jaarlijkse seizoensafsluiting voor jeugdleden t/m12 jaar georganiseerd. 
Het thema van Sterrenslag was “Dierenrijk”, alle spellen waren hierop aangepast. 120 kinderen deden onderleiding van 12 teamcoaches enthousiast mee aan alle spellen. 
Zo werd er als mollen door de valkuil gegraven in een estafette race, gesprongen over een parcours als kangoeroe’s, als blinde vinkjes gevolleybald, moesten lange giraffen armen gebruikt worden in een samenwerkingspelletje, werden de bulten van kamelen ingezet om balletjes door te geven en moest met de slurf van een olifant (waterpistool) zoveel mogelijk water in emmers gespoten worden. 
Na deze zes spellen stonden de 12 teams heel dicht bij elkaar, door een race van de coaches door de valkuil en het eindspel won uiteindelijk het team onderling leiding van Gerben Raaijmakers met 9 punten verschil op de nummer 2. 
 

Winnaars kleurwedstrijd

Zaterdag 23 april werden tijdens de filmavond de winnaars de kleurwedstrijd in het zonnetje gezet! 

Om de kleurwedstrijd eerlijk te houden waren er prijzen in drie categorieën:

De winnaar tot en met 6 jaar is: Emma

De winnaar 7 & 8 jaar: Olivier 

De winnaar van 9 jaar en ouder: Kimberley

Alle drie van harte gefeliciteerd! 

De filmavond was ook gezellig druk! 

Aanvullende gegevens