Jeugdactiviteiten

De Jeugd Activiteiten Commissie(JAC) organiseert het hele seizoen door activiteiten voor de jeugdleden van O&O. Minimaal twee keer per seizoen organiseren wij een gezellige filmavond, waarbij alle jeugdleden met vrienden en vriendinnen welkom zijn! Op een groot scherm vertonen we een film en natuurlijk is er popcorn en wat lekkers te drinken.
Naast de filmavonden zijn er elk jaar wisselende activiteiten. Van O&O’s got talent tot een disco, spelletjesmiddag of een spooktocht!

Elk seizoen wordt spetterend afgesloten met STERRENSLAG, de afsluiting van het O&O-seizoen!
Hierbij neem je het, samen met je team, op tegen andere teams, in spellen die helemaal aangepast zijn aan het thema. Aan het einde van de middag is er voor iedereen een leuke herinnering, en voor de winnaars een echte medaille!

De jeugd activiteiten wordt georganiseerd door de JAC, die op het moment bestaat uit 8 leden van O&O.

We hopen je een keer bij een van onze activiteiten te zien!
Wil je iets weten over een van onze activiteiten?
Dan zijn wij te bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JAC team

JAC: Lisanne, Paul, Paul, Ruben, Anneloes, Stephanie, Rob en Joyce
Niet op de foto: Rob & Lisanne.

Lasergamen!

INSCHRIJVEN klik hier
Deze activiteit is alleen voor leden. 
voor meer informatie klik op onderstaande afbeelding. 

Sinterklaasfeest 2017

Sint Nicolaas en Zwarte Piet waren zaterdag aanwezig bij het Sinterklaasfeest van O&O. Meer dan honderdtwintig kinderen waren blij verrast met het bezoek van Sint en Piet. Het hoge bezoek werd binnen gehaald met hard zingen en was vervolgens getuigen hoe de kinderen over een hele lange bewegingsbaan kris kras door de hele hal klauterden, sprongen, rolden, kropen en balanceerden. Ook werd een gezamenlijke dans gedemonstreerd. Zowel op de bewegingsbaan als bij de dans deden de Pieten hun best wat niet altijd helemaal lukte. Sinterklaas had aan het eind voor ieder kind een cadeautje en een bekertje kruidnootjes 

Aanvullende gegevens