Jeugdactiviteiten

De Jeugd Activiteiten Commissie(JAC) organiseert het hele seizoen door activiteiten voor de jeugdleden van O&O. Minimaal twee keer per seizoen organiseren wij een gezellige filmavond, waarbij alle jeugdleden met vrienden en vriendinnen welkom zijn! Op een groot scherm vertonen we een film en natuurlijk is er popcorn en wat lekkers te drinken.
Naast de filmavonden zijn er elk jaar wisselende activiteiten. Van O&O’s got talent tot een disco, spelletjesmiddag of een spooktocht!

Elk seizoen wordt spetterend afgesloten met STERRENSLAG, de afsluiting van het O&O-seizoen!
Hierbij neem je het, samen met je team, op tegen andere teams, in spellen die helemaal aangepast zijn aan het thema. Aan het einde van de middag is er voor iedereen een leuke herinnering, en voor de winnaars een echte medaille!

De jeugd activiteiten wordt georganiseerd door de JAC, die op het moment bestaat uit 8 leden van O&O.

We hopen je een keer bij een van onze activiteiten te zien!
Wil je iets weten over een van onze activiteiten?
Dan zijn wij te bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JAC team

JAC: Lisanne, Paul, Paul, Ruben, Anneloes, Stephanie, Rob en Joyce
Niet op de foto: Rob & Lisanne.

O&O 100 JAAR

Op woensdag  1 mei  bestond O&O precies 100 jaar. En dat moest gevierd worden. De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) had ter gelegenheid van deze 100steverjaardag voor de jeugd een aantrekkelijke feestdag georganiseerd. ’s-Morgens waren de kleuters uitgenodigd, vervolgens de basisschooljeugd 6 t/m 11 jaar met aansluitend de jeugd 12 t/m 16 jaar en met als klap op de vuurpijl in de avonduren een disco met alles er op en er aan.

Het JAC had  overdag voor alle leeftijden flink uitgepakt. De totale turnhal was omgetoverd tot een waar speel- en beweegparadijs. Iedereen kwam aan zijn trekken en kon zich uitleven op tal van activiteiten zoals een grote stormbaan, springkussen,  trampolinebaan, saltospringen in de valkuil, Oud-Hollandse spelen, diverse  workshops enz.

Het geboden intensieve beweeg- en speelprogramma van overdag ging niet ten koste van de  disco. Hier gingen opnieuw de voeten van de vloer.

Het JAC kan terug kijken op een zeer geslaagd verjaardagsfeest.
Alle foto's zijn te vinden in het foto-album 

Lasergame avond

Klik HIER om je in te schrijven

klik op de afbeelding voor alle informatie! (2 pagina's)

 

Aanvullende gegevens