Turnen dames

De meisjes en dames selectie komt uit in verschillende regionale - en nationale wedstrijden in de 1e, 2e, 3e, 4e divisie.

Wedstrijdgroep N2 voorgeschreven oefenstof - onderleiding van Karlijn
Wedstrijdgroep N1 voorgeschreven en keuze oefenstof(1e en eredivisie) - onderleiding van Angelique en Jacky
Wedstrijdgroep keuzeoefenstof 1e en 2e divisie - onderleiding van Denise

Voorbereidend selectie - onderleiding van Stephanie en Joyce

Goede start turnsters

De meisjes/damesselectie individueel toestelturnen O&O hebben voorbije weekend op een tweetal fronten uitstekend werk verricht. In Amsterdam werd met de turnsters van de 3de divisie met succes deelgenomen aan de districtskampioenschappen van Zuid-Holland. 

Bij de pupillen-2-N3 lag Naomi van der Vliet met een fraaie score van 51,017 punten beslag op het goud en wist zich daarmee te plaatsen voor districtsfinale alsmede voor de landelijke halve finale.
Tot een gelijk resultaat kwam Sabrina Weijer. Zij greep met 43,433 punten het goud in de klasse senior-C. Haar clubgenote Miloe Antheunisse plaatste zich eveneens voor de districtsfinale en de landelijke halve finale. Robin Vos en Juliette Storm drongen alleen door tot de districtsfinale.


De 1ste divisie-turnsters kennen in de aanloop naar het Nederlands kampioenschappen een langer traject. Zij startten in Eindhoven met een achtste finale.
Het beste resultaat hierbij kwam op naam van Desiree Storm. Zij liet zich in de jeugdcategorie met 46,808 punten het zilver omhangen het plaatse zich hiermee voor de kwartfinale. Verder wist ook Caitlin van de Graaf (jeugd-N2) een startbewijs te bemachtigen voor de volgende ronde.

Naomi in Jong Oranje Selectie

Naomi Visser heeft 12 december meegedaan de de Nationale Instroomtest en het resultaat was voldoende om opgenomen te worden in de Jong Oranje Selecite Turnen Dames van de KNGU.

Zij krijgt hiermee een talentenstatus van NOC*NSF (De Nationaal Talent - NT-status)

Het bestuur is trots op dit resultaat en wensen Naomi veel succes, maar vooral veel turnplezier.

 

Erkend leerbedrijf

Op 2 oktober 2014 is gymnastiekvereniging O&O als erkend leerbedrijf geregistreerd door Calibris Kenniscentrum voor lerenin de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport. De Erkenning is verleend voor:

Sport- en bewegingscoordinator / trainer/coach (4)

Sport- en bewegingsleider (3)

Sport- en bewegingsbegeledier (2)

Naomi Visser Sportvrouw Papendrecht

De 12-jarige Naomi Visser werd op 5 februari 2014 gekozen tot Sportvrouw van de gemeente Papendrecht.

Hierbij onze hartelijke felicitaties voor Naomi!

Aanvullende gegevens