Algemene informatie

U vindt heel veel informatie op deze website. Mocht u toch nog vragen hebben dan is een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voldoende.

Lidmaatschap beëindigen

Het beëindigen van het lidmaatschap is formeel geregeld in artikel 8 van de statuten van de vereniging, klik hier om de statuten in te zien.

Opzeggen kan tot uiterlijk 14 dagen voor het einde van het kwartaal plaatsvinden.
Er kan dus alleen per kwartaal worden opgezegd, dit hangt mede samen met de per kwartaal verschuldigde kosten voor de bondscontributie.
Het stoppen van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden bij het secretariaat. Dit mag ook per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sporten bij O&O

O&O heeft een ruim aanbod van sportactiviteiten voor iedereen. Vanaf de peuter- en kleuterleeftijd tot 55+ kunt u terecht voor lessen en trainingen in verschillende sportzalen in Zwijndrecht. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde trainsters en trainers. Vanuit de recreatiegroepen kunnen leden die dat kunnen en willen, doorstromen naar één van de wedstrijdgroepen.

Lees meer: Sporten bij O&O

Aanvullende gegevens