Algemene informatie

U vindt heel veel informatie op deze website. Mocht u toch nog vragen hebben dan is een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voldoende.

Contactgegevens

Secretariaat Gymnastiekvereniging Oefening en Ontspanning

Uilenvliet 1
3333 BS Zwijndrecht

T: 06 40 15 38 19 
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Kleding en kleding bestellen

Per groep is er een kledingadvies, deze vind u hieronder.

Recreatie-turngroepen en ritmische gymnastiekgroepen 
Met oog op de veiligheid voor uw zoon/dochter, maar ook voor de leiding van de groepen is het dragen van aansluitende gymkleding, dus een pakje, een must. Loszittende kleding geeft te weinig houvast bij het ondersteunen van de bewegingen van het kind door de leiding. 

Voor alle recreatiegroepen vanaf 3 jaar is er daarom geadviseerde kleding. Deze kleding wordt bij wedstrijden en de turnshow ook gedragen.

De winkel aan de Ter Steege Ring is in 2022 gesloten.  De nieuwe showroom is te bezoeken van woensdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. LET OP: ALLEEN OP AFSPRAAK - klik HIER

Bij de jongens groepen moet er een turnpakje en een broekje aangeschaft worden. Het broekje wordt over het pakje heen gedragen

Bij de meisjesgroepen is het turnpakje een must, broekje en haarwokkel zijn optioneel. Het broekje wordt over het turnpakje heen gedragen. 

U kunt kleding bestellen via DEZE LINK.De link brengt u naar CEK, onderaan vindt u 'Zwijndrecht O&O'.

Voor de dans en conditiegroepen adviseren wij gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen.

Wedstrijdgroepen
De wedstrijdgroepen schaffen hun kleding via de leiding aan.

De vereniging heeft een eigen trainingspak. Voor de wedstrijdgroepen is het verplicht om dit aan te schaffen. De verenigingstrainingspakken kunnen worden aangeschaft via O&O. Wilt u een trainingspak bestellen? Neem dan contact op met de leiding van de groep of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Ook zijn er O&O T-shirts en/of polo's deze kunnen gekocht worden bij CEK-gymnastics. 

Aanvullende gegevens