Business Club O&O

De sponsorcommissie van Gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht bestaat uit:

Charles Uytdehaag:           voorzitter  (+ acquisitie en relatiebeheer)
Heleen Bronder:                secretaris 
Henk van Beelen:              lid (beleidszaken)
Hans Oosterling:               lid (acquisitie en relatiebeheer)
Edwin van der Valk:           lid (ondersteunende activiteiten)
Wim Vermeulen:               lid (PR en marketing)
Ton Poots:                       penningmeester (ad interim)

Charles Uytdehaag behartigt als bestuurslid de sponsorbelangen in het bestuur van de vereniging. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Business Club O&O Zwijndrecht.


De sponsorwand kan vol!

Beste O&O leden, vrienden, sporters (ouders van sporters), trainers en vrijwilligers,

2 Mei van dit jaar was voor de gymnastiek vereniging O&O een gedenkwaardige dag en werd een nieuwe mijlpaal in de historie van de club bereikt.

De nieuwe sporthal is een feit !

Niet veel verenigingen in Nederland zijn in staat een nieuwe accommodatie van deze omvang te realiseren uit eigen middelen. Daarnaast kan O&O steunen op de kennis, kunde en inzet van vele enthousiaste vrijwilligers die het met elkaar voor elkaar hebben gekregen een nieuwe turnhal te realiseren die waarschijnlijk op dit moment, de meest professionele hal van Nederland is. Door al die vrijwilligers is het mogelijk geworden een top turn accommodatie te bouwen met een beperkt budget. Echter, nu de hal er staat zijn we d’r nog niet !

De hal staat nu weliswaar vol met toestellen en sportattributen maar deze hebben regelmatig onderhoud nodig en moeten om de zoveel tijd gewoon vervangen worden. Daarnaast staan er nog diverse onderdelen op het verlanglijstje van de trainers die noodzakelijk zijn voor de trainingen van onze sporters.
Met hulp van sponsoren is de hal voorzien van professionele hulpmiddelen ter ondersteuning van de trainingen en is de fitness ruimte uitgerust met apparatuur voor kracht, conditie en herstel trainingen.
Deze sponsoren hebben voor hun extra bijdrage een fraaie exposure gekregen in de nieuwe hal middels een banner met daarop het logo van deze sponsoren.

Zoals jullie als sporters, leden, ouders, trainers en vrijwilligers hebben kunnen zien, hebben we nog veel meer ruimte op deze wanden voor bedrijven, winkels of organisaties om zich te presenteren en te profileren.

Hierbij willen we jullie toch nog eens verzoeken, ouders, werkgevers, de buurman met een eigen bedrijf, je garage bedrijf etc. eens aan te spreken of ze bereid zijn een financiële bijdrage aan de vereniging te doen in ruil voor een banner promotie van hun bedrijf in onze nieuwe sporthal.
Vergeet niet dat O&O een vereniging is van tegen de 1000 leden en wanneer je daar de gezinsleden en vrienden bij optelt die regelmatig in de hal komen, bedrijven door middel van een fraaie banner een goede exposure krijgen.

Voor slechts € 250 voor het eerste jaar (inclusief de banner kosten) heeft een bedrijf, winkel of organisatie een fraaie promotie in onze sporthal, is daarbij maatschappelijk verantwoord bezig en kan op deze wijze ertoe bijdragen dat O&O Zwijndrecht de top turn vereniging van Nederland is en blijft.
Laten we met elkaar die wand zien vol te krijgen met banners van sponsoren om op deze wijze de vereniging O&O financieel gezond te houden met acceptabele contributies voor onze sporters.

Met vriendelijke groet, 
De sponsorcommissie van O&O

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van Gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht bestaat uit:

Frank Bakker:                   voorzitter  
Vacant:                            secretaris 
Hans Oosterling:               lid (acquisitie en relatiebeheer)
Edwin van der Valk:           lid (ondersteunende activiteiten)
Wim Vermeulen:               lid (PR en marketing)
Ton Poots:                       penningmeester (ad interim)

De voorzitter behartigt als bestuurslid de sponsorbelangen in het bestuur van de vereniging. Daarnaast is de voorzitter van de Sponsorcommissie tevens voorzitter van de Stichting Business Club O&O Zwijndrecht.


Aanvullende gegevens