Peuter & kleuter

Korte mededelingen

O&O Dance Crew op de Winterfair Zwijndrecht

Op zaterdag 16 december treedt de Dance Crew twee keer op tijdens de Winterfair/Kerstmarkt op het Raadhuisplein in Zwijndrecht.

Om 16.15 uur en 17.30 uur komen de dames in actie in de verwarmde après skihal!

De groep werkt aan een vrolijke, up-tempo kerstmix die ze 16 december laten zien.

Kom gezellig langs en dans mee met de Dance Crew.

IMG_0384

Goud voor Amber Donjacour

In het Friese Dokkum vonden in het weekend van 25 en 26 november de eerste plaatsingswedstrijden turnen voor meisjes en dames plaats. Wij waren hierbij met haar seniordames vertegenwoordigd in de derde divisie.

Amber Donjacour wist bij dit eerste landelijke treffen het goud voor zich op te eisen. Haar totaalscore van 44,583 punten kwam tot stand met de 10,65 voor sprong, de 10,95 voor brug, de 11,35 voor balk en de 11,633 voor vloer. Céline Oirbans bezette met 42,050 punten de vijfde plaats, gevolgd door Milou van Schijndel die met 41,617 punten als zesde uit de strijd kwam.

Amber DonjacourAmber - Suzanne - CelineMariska - Quinty - Milou

Wie vallen er in de prijzen?

Onder toeziend oog van de notaris heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden en is de Grote Clubactie lotchecker live gezet.

Via onderstaande link kunt u controleren of u met uw lotnummer(s) een van de ruim 600.000 prijzen gewonnen hebt:

https://lotchecker.clubactie.nl

Graag willen wij ook nogmaals iedereen die een (Super)lot van O&O gekocht - en ons daarmee gesteund - heeft EN natuurlijk alle leden die zo hard hun best gedaan hebben met verkopen heel hartelijk bedanken!

Promo Insta staand Grote Clubactie Lotchecker actief

Sinterklaasfeest O&O!

Op zondag 26 november komt de Sint langs bij O&O. Alle jeugdleden vanaf de kleutergroepen tot en met 8 jaar kunnen langskomen om hun gekste pietenstreken uit te halen!

De Turnhal aan de Uilenvliet wordt omgetoverd tot een pietenparcour waar wordt geklommen, geklauterd en gesprongen, maar bovenal ook gezongen en gedanst voor de Sint!

Om 15,00 uur begint het spektakel en het eindigt om 17.00 uur.

Misschien neemt de Sint wel een cadeautje voor jou mee!

Schrijf je nu in via: https://forms.gle/XfmDM2oY8motV8Zz6

WhatsApp Image 2023-11-18 at 19.50.19

Aanvullende gegevens