Dans

Korte mededelingen

O&O Dance Crew op de Winterfair Zwijndrecht

Op zaterdag 16 december treedt de Dance Crew twee keer op tijdens de Winterfair/Kerstmarkt op het Raadhuisplein in Zwijndrecht.

Om 16.15 uur en 17.30 uur komen de dames in actie in de verwarmde après skihal!

De groep werkt aan een vrolijke, up-tempo kerstmix die ze 16 december laten zien.

Kom gezellig langs en dans mee met de Dance Crew.

IMG_0384

Wie vallen er in de prijzen?

Onder toeziend oog van de notaris heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden en is de Grote Clubactie lotchecker live gezet.

Via onderstaande link kunt u controleren of u met uw lotnummer(s) een van de ruim 600.000 prijzen gewonnen hebt:

https://lotchecker.clubactie.nl

Graag willen wij ook nogmaals iedereen die een (Super)lot van O&O gekocht - en ons daarmee gesteund - heeft EN natuurlijk alle leden die zo hard hun best gedaan hebben met verkopen heel hartelijk bedanken!

Promo Insta staand Grote Clubactie Lotchecker actief

Goud voor Amber Donjacour

In het Friese Dokkum vonden in het weekend van 25 en 26 november de eerste plaatsingswedstrijden turnen voor meisjes en dames plaats. Wij waren hierbij met haar seniordames vertegenwoordigd in de derde divisie.

Amber Donjacour wist bij dit eerste landelijke treffen het goud voor zich op te eisen. Haar totaalscore van 44,583 punten kwam tot stand met de 10,65 voor sprong, de 10,95 voor brug, de 11,35 voor balk en de 11,633 voor vloer. Céline Oirbans bezette met 42,050 punten de vijfde plaats, gevolgd door Milou van Schijndel die met 41,617 punten als zesde uit de strijd kwam.

Amber DonjacourAmber - Suzanne - CelineMariska - Quinty - Milou

Sinterklaasfeest O&O!

Op zondag 26 november komt de Sint langs bij O&O. Alle jeugdleden vanaf de kleutergroepen tot en met 8 jaar kunnen langskomen om hun gekste pietenstreken uit te halen!

De Turnhal aan de Uilenvliet wordt omgetoverd tot een pietenparcour waar wordt geklommen, geklauterd en gesprongen, maar bovenal ook gezongen en gedanst voor de Sint!

Om 15,00 uur begint het spektakel en het eindigt om 17.00 uur.

Misschien neemt de Sint wel een cadeautje voor jou mee!

Schrijf je nu in via: https://forms.gle/XfmDM2oY8motV8Zz6

WhatsApp Image 2023-11-18 at 19.50.19

O&O turnsters op het podium

Bij de op 18 en 19 november in Rotterdam gehouden districtswedstrijden hebben onze turnsters zowel individueel als in teamverband goed gepresteerd.

Individueel pakte Vera Nederhof in de klasse senior-D met 44,300 punten het goud. Zij troefde met deze score haar clubgenote Lisa Schouten af, die zich met 43,100 punten het zilver om liet hangen. Anna Bakker viel met 42,750 punten net buiten de prijzen en werd met dit puntentotaal vierde.

In de categorie middenbouw-niveau-3 waren zoveel inschrijvingen dat er drie sessies nodig waren om het geheel te verwerken. O&O kwam in alle drie de sessies in actie. Madyena Pieters en Lexie van Bedaf bonden met een gecombineerd team (GV. DVO-Dordrecht) de strijd aan in sessie drie. Deze combinatie pakte met 158,750 punten het goud. Individueel bezette Madyena met 51,825 punten de derde plaats.

In de tweede sessie eveneens een combinatie met GV. DVO-Dordrecht. Hierin waren onze turnsters Julie de Wit en Fiona Kuiper opgenomen. Deze formatie ging met 140,775 punten voor het zilver. Fiona eindigde met 49,00 punten als derde.

Het team met alleen O&O-turnsters bestond uit Lise van Muijen, Bente de Roodt, Jill Chodzynski, Kate Walsh, Lilly Jansen en Jasmijn Jansen. Ook zij turnden zich naar een podiumplaats. Met 141,850 punten was de derde trede voor hen.

Vera links - Lisa rechtsInge Nederhof, Vera Nederhof, Lisa SchoutenAnne Bezemer Mayke van der Bertghe en Anne BezemerCaithlin Karel Layla Voerman Kaylee van Sprang Suzanne Kunsel

O&O niveau-2-mannen aan kop

Bij het op zaterdag 18 november eerste treffen van de landelijke turncompetitie voor teams hebben onze turners in niveau-2 de leiding genomen. De formatie, bestaande uit Thijs Eijkelenboom, Paul de Jongh, Koen Kappetijn, Ian Wever, Jelle van der Zouwen en Fjodor Massie, pakte in Waalwijk de koppositie met score van 146,500 punten.

Bij de pupillen-A kwam Danté Worthington in actie. Hij stond opgenomen in het team Topsport-Rotterdam. Het team eindigde met 258,766 punten op een tweede plaats. Individueel kwam Danté met 92,200 punten tot een gelijke prestatie.

Olivier van Musscher vormde een gecombineerd team met turners van SV Borne’28 en OKK-Gorinchem. Gezamenlijk bonden zij de strijd aan op niveau-4. Met 128,150 punten eindigden zij in hun sessie op een derde plaats.

Goud voor team niveau-2Dante links achterOlivier van Musscher derde

Aanvullende gegevens