Nominatie Club van het Jaar

O&O is genomineerd voor de Verkiezing Club van het Jaar. Hiermee maken wij kans op de titel in de gemeente Zwijndrecht, de provincie Zuid Holland en misschien wel de landelijke titel.

Stemmen kan vanaf 19 april tot 24 mei via: https://www.clubvanhetjaar.nl/gymnastiekvereniging-o-o

De Gemeentewinnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar.

De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (top 5 op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. In deze fase gaat het om de opgegeven motivatie waarom O&O ‘Club van het Jaar’ zou moeten worden.

Dit jaar wordt er een ‘wildcard’ geïntroduceerd voor een sportclub én een cultuurvereniging. Deze clubs worden gekozen door de jury op basis van de opgegeven motivatie waarom zij de titel ‘Club van het Jaar’ verdienen. Het aantal verkregen stemmen is hierbij niet relevant.

De vakjury kiest uiteindelijk de landelijke winnaar in de categorie sport en cultuur. Als winnaar ontvangen wij naast erkenning en waardering voor al het moois dat op onze club plaatsvindt, een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo om O&O extra in de schijnwerpers te zetten.

Stem dus tussen 19 april tot 24 mei op O&O!

Corona update 20 april

Hoewel er een aantal versoepelingen doorgevoerd gaat worden, blijft de situatie voor de binnensport helaas hetzelfde: wij mogen (voorlopig) nog niet naar binnen…

Mochten er vóór een nieuwe persconferentie nieuwe Corona gerelateerde en/of andere belangrijke ontwikkelingen zijn, stellen wij u daarvan uiteraard gelijk weer op de hoogte via onze socials en website.

Bestuur O&O Gymnastics Zwijndrecht

Vrijwilligers gezocht!

 

Vrijwilligers

Instuiftraining bij O&O!

Dinsdag 6 april is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bekend gemaakt dat er in de maand april allerlei evenementen en activiteiten plaats gaan vinden met toegangstesten. Ook de sportsector neemt deel en wellicht heeft u inmiddels gezien dat ook O&O deelneemt aan deze proef, namelijk op 23 april. 

Intern wordt er momenteel hard gewerkt om het plan compleet te maken. Zodra dit duidelijk is, zullen wij opnieuw communiceren en ontvangen de betrokkenen persoonlijk meer informatie.

Inmiddels hebben zich 51 sporters en 7 coaches aangemeld om deel te nemen en de Uilenvliet is klaar om iedereen te ontvangen. Elke deelnemer moet maximaal 40 uur vóór de pilot een sneltest gedaan hebben en bij de deur een negatieve uitslag kunnen tonen.

Wethouder Ronald de Meij komt ook een bezoekje brengen - uiteraard helemaal volgens de geldende regels.

Op naar een nieuwe stap terug onze vertrouwde accommodaties in!

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/publicaties/2021/04/06/sport-en-jeugdactiviteiten

Enquete

Wij zijn als vereniging en lesgevers benieuwd of de recreatie lessen die uw kind bij O&O volgt aansluiten bij de behoefte. Hiervoor hebben we een enquête ontwikkelt, welke u in de begeleidende brief aantreft. Wij stellen het heel erg op prijs als uw kind al dan niet samen met u deze invult. Zie voor meer informatie en de enquête de begeleidende brief.

De enquête kan ook digitaal worden ingevuld; Klik hier.