Algemene informatie

Wie zijn wij

De volledige naam van de vereniging luidt: Gymnastiekvereniging Oefening & Ontspanning, afgekort gewoon O&O. De vereniging is op 1 mei 1919 opgericht als een kleine gymnastiekvereniging. Tegenwoordig sporten ruim 1.000 leden op veel verschillende manieren bij O&O. O&O werkt hoofdzakelijk met vrijwilligers.

 

Oefening en ontspanning vind je bij O&O in turnen en gymnastiek op vele niveaus, uiteenlopend van een uurtje recreatieve gymnastiek tot topsport op nationaal - en internationaal niveau.

In de vereniging wordt niet alleen maar gymnastiek beoefend. Ook ritmische gymnastiek, streetdance, aerobics en jazz dans doe je bij O&O. Uit ons totaal programma kan iedereen, van jong tot oud, kiezen op welke manier hij of zij wil sporten. We bedenken steeds nieuwe trainingen. Zo blijven de gymnastieksport en jij in beweging.

De lessen en trainingen worden gegeven door gediplomeerde train(st)ers in de gemeentelijke sportzalen in heel Zwijndrecht. Er zijn lessen voor recreatiesporters in de Lunenburg, Uilenvliet, Pr. Bernhardstraat en Welhorst. Het hart van de vereniging is onze eigen turnhal en clubgebouw aan de Uilenvliet.


Aanvullende gegevens