Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

Urban FreerunAcademy Event

Zaterdag 14 oktober hebben 2 freerunners van O&O meegedaan aan het Urban FreerunAcademy Event in Dordrecht. Deze wedstrijd bestond uit 2 onderdelen. De categorie Speed, waarin er zo snel mogelijk van A naar B gerund moest worden. En de categorie Style waarin in maximaal 1 minuut er zoveel mogelijk tricks over een parcours gedaan moesten worden.

In de categorie Speed 11 t/m 13 jaar kwam Noek Slootweg in actie. Met een mooie snelheid can 0.30sec werd hij 4e. In de categorie 14+ kwam Coen ten Heggeler ten tonele met een snelle run van 0.19 sec. Hiermee behaalde hij het goud op dit onderdeel.

Vervolgens ging de wedstrijd verder met het onderdeel Style. Ook hier kwamen beide jongens in actie. Noek liet een mooie, goed uitgevoerde run zien, waarmee hij de 4e plaats behaalde. Ook Coen deed een mooie run waarin hij zijn verschillende kwaliteiten liet zien. Zijn run werd beloond met een 2e plaats.

Met deze geweldige resultaten kijken terug op een mooie dag en we willen de Urban FreerunAcademy bedanken voor een goed georganiseerde en soepel lopende wedstrijd!

1 Urban FreerunAcademy Event2 Urban FreerunAcademy Event3 Urban FreerunAcademy Event4 Urban FreerunAcademy Event5 Urban FreerunAcademy Event6 Urban FreerunAcademy Event

Aanvullende gegevens