Archief

Kian goud op vloer

Bij de in het weekend van 7 en 8 januari door G.V. De Hazenkamp in Nijmegen georganiseerde toernooi voor jongens en heren heeft onze jeugd goede zaken gedaan. De turners keuze-oefenstof kenden een individuele toestelstrijd. De verplichte-oefenstof jeugd daarentegen bestreden elkaar in teamverband.

Kian Olthoff turnde individueel in de jeugdcategorie niveau 3. Op vloer wist hij het goud voor zich op te eisen. Met 12,95 punten was hij de sterkste. Daarbij wist hij op het onderdeel rek met 10,45 punten het brons te pakken.

Bij de pupillen-A werd ons team met Danté Worthington en Olivier van Musscher met 171,40 punten knap tweede, slecht 0,15 punten achter het team Top-turnen-Zuid-Holland met o.a. O&O-turner Yarsin Molla Farajedeh. Dit team liet zich het goud omhangen met 171,55 punten. In het individuele klassement was het een O&O-onderonsje. Yarsin werd met 87,10 punten eerste, Olivier tweede met 85,75 punten, op de hielen gevolgd door Danté die met 85,65 punten derde plaats bezette.

In de instapcategorie kwamen de O&O-ers Just van Rees en Manoh Hoorweg onder de vlag van Top-turnen-Zuid-Holland in actie. Just kwam met zijn team met overtuiging als beste uit de strijd. De eindscore bedroeg maar liefst 192,400 punten. Het team met Manoh viel met 176,850 punten net buiten het podium en werd vierde.

Kian Goud en BronsDante en Olivier zilver

Aanvullende gegevens