Archief

Turners pakken zilver en brons

Onze turners zijn de landelijke turncompetitie voor teams met een zilveren en een bronzen klassering goed van start gegaan. Deze eerste ontmoeting vond zaterdag 12 november plaats in het Limburgse Weert.

Het zilver werd veroverd in seniorklasse van de 2e divisie met het team samengesteld met de turners Koen Kappetijn, Gijs Zijderveld, Ian Wever, Tristan Massie, Jelle van der Zouwen en Lance Visser. Het puntentotaal kwam uit op 142,950.

Op niveau 4 kwam Braylin Timas Soares in een samengesteld team met turners van KDO-Alblasserdam in actie. Hij had een flink aandeel in de totaalteamscore van 127,800 punten, wat voldoende was voor het brons.

In de 1e divisie viel het seniorenteam met de formatie Bart de Ruiter, Thomas van der Helm, Dennis Swinkels, Olaf de Nie en Thijs Eijkelenboom net buiten het erepodium. Zij kwamen met 137,350 punten als vierde uit de strijd.

De pupillen-A kent alleen een individuele competitie. In deze voor hen hoogste categorie bonden Danté Worthington en Olivier van Musscher de strijd aan. Zij wisten zich goed te meten met het landelijk geweld. Danté kwam slechts 0,5 punten tekort voor het brons. Met 85,567 punten werd hij vierde. Olivier noteerde met 82,800 punten een keurige zevende plaats.

1 Zilver voor O&O-turners klein2 Braylin met  de KDO-turners3 Het seniorenteam 1ste div. en de pupillen-A

Aanvullende gegevens