Archief

Filter
 • Nederlands Kampioenschappen in Ahoy

  EREMETAAL BIJ NATIONALE TITELSTRIJD IN AHOY

  Onze selectieafdelingen turnen heren, turnen dames en ritmische gymnastiek hebben voorbije weekend in het Rotterdamse Ahoy deelgenomen aan de nationale titelstrijd.

  Bart Deurloo wist in eredivisie-senior met overmacht beslag te leggen

  ...
 • Bart Deurloo in meerkampfinale WK

  Bart Deurloo heeft zich in Glasgow bij de Wereldkampioenschappen turnen gekwalificeerd voor de meerkampfinale.

  De vierentwintigjarige Deurloo bewees met zijn puntentotaal van 86,465 een echte all-roundturner te zijn. Met zijn eenentwintigste plaats stelde hij zijn finaleplaats veilig.

  ...
 • 2 O&O'ers naar het WK turnen

  O&O meldt met trots de deelname van Bart Deurloo en Frank Rijken aan het WK in Glasgow van 23 okt. – 1 nov. a.s. Ook coach Jeroen Jacobs en fysiotherapeut Niels Hagen zullen mee gaan naar het WK. 
   
  ...
 • Pauline den Hartog onze clubheld!

  Bij de door het AD georganiseerde verkiezing van clubheld in de amateursport heeft onze voorzitter Pauline den Hartog een mooie tweede plaats behaald in de gemeente Zwijndrecht met 233 stemmen. Nog belangrijker is dat zij daarbij een gemiddeld rapportcijfer kreeg van 9,64

  ...
 • Contributie per 1 april 2015

  Hierbij laten we u weten dat we aan de ledenvergadering van 04 maart j.l. hebben voorgesteld de contributie voor de recreanten vanaf 1 april 2015 minimaal te verhogen. Dit voorstel is aangenomen, waardoor de nieuwe bedragen er

  ...

Aanvullende gegevens