Ladies Gym

De lessen zijn bedoeld voor dames die in het verleden aan sport hebben gedaan of juist tot inzicht zijn gekomen dat een uurtje bewegen  een must is om in conditie te blijven. Doel van de lessen is om door middel van een breed scala aan oefeningen de conditie op peil te houden en zo mogelijk te verhogen.

Lees meer: Ladies Gym

Ritmische gymnastiek

Ritmische Gymnastiek is een combinatie van dans, ballet en lenigheid. Ontzettend leuk om naar te kijken en nog leuker om te doen! De materialen die bij RG gebruikt worden zijn: Lint, hoepel, bal, touw en knots.

Lees meer: Ritmische gymnastiek

Springgroep

Tijdens de les van de springgroep worden verschillende acrobatische en sprongelementen aangeleerd en verbeterd. Doel is om de springtechniek, zowel op de lange mat als met diverse sprongsituaties, onder de knie te krijgen en/of uit te bouwen. 

Lees meer: Springgroep

Toestel turnen dames recreatief

De lessen zijn bedoeld voor dames die in het verleden de gymnastieksport hebben beoefend.Het doel van de lessen is om door middel van een breed scala aan oefeningen de conditie op peil te houden en de motorische vaardigheden zo mogelijk te verhogen.

Lees meer: Toestel turnen dames recreatief