Nieuws

Opbrengst Rommelmarkt

De rommelmarkt is zaterdag goed bezocht. De ingeleverde spullen hadden goede aftrek en heeft uiteindelijk geresulteerd in een fraaie opbrengst van € 778,--.

Iedereen die zijn of haar steentje, in welke vorm dan ook,  bijgedragen heeft  wordt hartelijk bedankt

We zijn meer dan tevreden met dit mooie resultaat.

Peuter en kleuterinstuif groot succes

De peuter-kleuter-instuif was zaterdag een groot succes. De belangstelling was overweldigend. Meer dan 120 peuters en kleuters wisten de weg te vinden naar  onze turnhal aan de Uilenvliet.

De jeugd werd daar door een groot aantal assistenten geleid en begeleid op een tweetal bewegingsbanen. Eén op een grote trampolinebaan en kriskras door de valkuil, de andere met gebruik van allerlei toestellen en ander materiaal waarbij zij moest klimmen, klauteren, duikelen, rollen en balanceren. Diverse vormen  vanuit het beweegdiplomaprogramma kwamen hierbij aan bod. Ook het bewegen op muziek kreeg zijn aandacht en was een onderdeel van het geheel.

Na afloop werden de kinderen getrakteerd  op pannenkoeken en limonade en kregen zij bij de uitgang een kleurplaat uitgereikt.

Uitje damesgroepen Wil

Op maandag 3 juli gingen de dames van de groepen van Wil in ’t Veld naar Puttershoek. Ze gingen op de fiets met het pontje over.

Het was erg leuk om met 28 dames in het ‘Kees Verkerk’ café koffie of thee te drinken met appeltaart. Het was een heel gebabbel met al die dames, maar wel heel gezellig.

Aanvullende gegevens