Nieuws

Sport en Cultuurkrant Zwijndrecht

Lees de Sport en Cultuurkrant van de Gemeente Zwijndrecht via onderstaande link. (klik op de afbeelding)

Uitje damesgroepen Wil

Op maandag 3 juli gingen de dames van de groepen van Wil in ’t Veld naar Puttershoek. Ze gingen op de fiets met het pontje over.

Het was erg leuk om met 28 dames in het ‘Kees Verkerk’ café koffie of thee te drinken met appeltaart. Het was een heel gebabbel met al die dames, maar wel heel gezellig.

Geslaagde afsluiting van het seizoen voor de jeugd

Onze jeugd heeft met een meer dan geslaagde door JUMBO gesponsorde spelletjesmiddag het seizoen afgesloten. Het aanvankelijk buiten geplande jaarlijks terugkerend evenement was als gevolg van de verwachte weersomstandigheden naar de turnhal verhuisd.

Onder het thema “een reis door de tijd” namen zo’n honderdtwintig kinderen deel aan de spelletjes: de IJstijd (sjoelen met ijsblokjes), Ridders (een variant van ringsteken (pittenzakjes door hoepels gooien), De Oertijd (stormbaan van 33 meter), Vikingen (varen met je boot (=mat schuiven)), Romeinse tijd (een torenbouwen (XL Jenga)), de Toekomst (Ufo (frisbee)) werpen.

Het was een leuke, gezellige en vooral sportieve middag! Van de Jumbo kregen alle kinderen een leuk gevuld tasje (pakje drinken, koek, mandarijn en een keykoord). Als aandenken ontvingen de deelnemers verder een kompas (met fluitje).

Voor de winnaars was er natuurlijk een medaille. De leukste, sportiefste coach was dit jaar Mariska Olthoff.

Aanvullende gegevens