Net geen finaleplaats voor Acro-trio

Afgelopen weekend vond in ’s-Hertogenbosch de NK-halve finale acrogymnastiek plaats. In de E-categorie was het acrotrio Marije Goudriaan, Milou Neggers en Caithlyn van Rijswijk doorgedrongen tot de halve eindstrijd.
In een mooie aangeklede hal mochten zij hun oefening laten zien. Ondanks de zenuwen turnden de meiden een strakke oefening die werd beloond met een score van 21,910. Zij eindigden hiermee op een mooie gedeelde 5e plaats. Helaas slechts 0,55 punten tekort voor de nationale eindstrijd.

Alleen de beste vier trio’s konden zich plaatsten voor de NK-finale
Desondanks kijken we zeer tevreden terug naar deze wedstrijd waarbij het trio voor het eerst streed tegen teams uit heel Nederland.

Districtfinale Acro

Tijdens een spannende districtfinale acrobatische gymnastiek heeft het trio Caithlyn van Rijswijk,  Marije Goudriaan en Milou Neggers een mooie 2de plek weten te veroveren met een score van 21.68. Nu is het afwachten of deze score voldoende zal zijn voor een plekje in de landelijke halve finales. Het andere trio Bente Ruis, Cheyenne Timmers en Kenza Olthof haalde een nette 4de plek en het duo Joëlle Wuisman en Sanne Schot haalde met een 8ste plek.

 

Aanvullende gegevens