Welkom bij O&O Zwijndrecht, "Sporten doe je bij O&O"

November 2017

Geachte leden, ouders, verzorgers,

Wat een maand!!! Oktober is een maand geworden die in de verenigingsboeken met dikke letters zal worden bijgeschreven. Bart Deurloo een bronzen medaille tijdens het Wereldkampioenschap dat begin deze maand in het Canadese Montreal werd gehouden. Een prachtige medaille op het onderdeel rek. Niet eerder was er een lid van onze vereniging die een medaille won tijdens een WK. Ook binnen onze gemeentegrenzen een unicum. Het was ook daarom dat Bart voorafgaand aan de Raadsvergadering op het Gemeentehuis in Zwijndrecht werd ontvangen en werd toegesproken door zowel burgemeester Dominic Schrijer als wethouder Jolanda de Witte. Ook vanuit het Sportplatform ontving Bart waardering.
Wie les volgt in onze turnhal ziet aan de buitenkant van het pand al hoe trots we zijn op deze prestatie. Het smaakt naar meer! Verder in de nieuwsbrief leest u meer over het WK, waaraan vanuit onze club ook Boudewijn de Vries en Frank Rijken mochten deelnemen. Dankzij de coaching van Jeroen Jacobs en de verzorging van fysiotherapeut Niels Hagen kwamen allen met een prachtige ervaring en blessurevrij weer op Schiphol aan.

En dan aan het slot van de maand een schitterende opbrengst van de Rommelmarkt. Deze bracht maar liefst € 778, 65 op. Dit is nog exclusief de opbrengst van de restant kleding. Het definitieve bedrag volgt in de volgende nieuwsbrief. Goed te melden is dat de restanten van de rommelmarkt dit keer naar Bosnië worden gebracht. Sinds een aantal jaren vormen Netty Pijl en Alice de Jong het duo wat de organisatie op zich neemt. Dat doen zij zeker niet alleen, een grote groep enthousiaste vrijwilligers helpen hun daarbij! Dank voor jullie super inzet.

De barcommissie
De barcommissie is uitgebreid en daar zijn we blij mee! Naast Geertje, Ieneke en Margreet , zijn daar bij gekomen Katja, Debbie en Sjani. Incidenteel dragen ook Martine, Karin, Herman en Frank hun steentje bij om u bij allerlei activiteiten van dienst te zijn. Zoals u ziet groeit deze club, maar er kunnen er nog meer bij. Immers, vele handen maken licht werk.
U kunt zich aanmelden bij het secretariaat – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pannenkoeken
Na het grote succes van de try-out pannenkoeken dag op zaterdag 7 oktober wordt hier een vervolg aan gegeven op zaterdag 4 november. Tussen 11:00 en 13:00 uur zijn er in de kantine van de Uilenvliet pannenkoeken te koop. Voor iedereen die dan traint, net klaar is, broertjes, zusjes, ouders en iedereen die maar trek heeft in een pannenkoek. Tevens zijn er andere versnaperingen te koop, zoals koffie, thee, limonade, tosti's, frietjes, kroketten etc. Een pannenkoek kost 70 cent. Hou de nieuwsbrief in de gaten voor de datum van de volgende pannenkoeken dag!

Wereldkampioenschappen Turnen
In de nieuwsbrief van oktober en in de aanhef van deze nieuwsbrief schreven wij met trots dat onze turners Bart Deurloo, Boudewijn de Vries en Frank Rijken namens Nederland aan de wereldkampioenschappen turnen van 2 t/m 8 oktober in Montreal, Canada zouden deelnemen. Met nog meer trots schrijven wij dat Bart bij deze wereldkampioenschappen in een sensationele rekfinale beslag heeft weten te leggen op het brons, achter Epke Zonderland (Topsport Noord, Heerenveen) die het zilver voor zich opeiste. Bart kwam na een net uitgevoerde oefening tot een score van 14,200, slechts 0,033 minder dan Epke die door de jury met 14,233 punten werd gewaardeerd. Het goud was uiteindelijk voor de Kroaat Tin Srbic (14,433). Frank nam deel op de toestellen brug en rek. Zijn keurig uitgevoerde oefeningen werden op brug gewaardeerd met 13,700 pnt. en op rek met 12,566 pnt. Boudewijn kwam in actie op de onderdelen voltige en brug. Op brug kwam hij tot een score van 12.100 pnt. Op voltige kon hij zijn oefening helaas niet aanéén uit turnen en noteerde uiteindelijk 10,733 pnt. Een uniek stukje O&O-geschiedenis is hiermee geschreven!!!

Grote schoonmaak
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober was de grote schoonmaak van de turnhal aan de Uilenvliet. In deze periode zijn er ook twee ouders twee avonden bezig geweest de prijzenkast schoon te maken, ook een aardige klus! We willen degene die deze dagen meegeholpen hebben erg bedanken

Filmavond voor alle jeugdleden
Op zaterdag 11 november organiseert de JAC een filmavond voor alle jeugdleden en natuurlijk ook alle vriendjes en vriendinnetjes. De kantine van de turnhal aan de Uilenvliet wordt omgetoverd tot bioscoop en kunnen jullie de film Sing kijken. De film is Nederlands gesproken en start om 19:00 uur. Om 21:15 uur is de film weer afgelopen. De entree bedraagt € 2,50 en de consumpties zijn € 0,50. Tot dan! Wist je dat de JAC ook een eigen Facebookpagina heeft? Volg ons en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Vrienden- en vriendinnenweek
In de week van 20 t/m 25 november as. organiseert O&O vrienden- en vriendinnenlessen Alle leden krijgen hiervoor uitnodigingen waarmee zij hun vrienden en/of vriendinnen kunnen uitnodigen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan deze lessen. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom en kan zonder verdere verplichtingen kennis maken met alle beweegmogelijkheden die O&O te bieden heeft. Op deze manier kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet.

Fifty Fit Eve
Op donderdagavond 23 november a.s. organiseert de leiding van de dames- en herengroepen een avond voor alle volwassenen. Naast workshops door onze lesgevers, zal er ook een rondje rust zijn, met demo’s verzorgd door onze afdeling Acrogym en Dance Crew. De avond begint om 19:00 uur met koffie of thee, waarna om 19.30 uur het actieve deel begint. De avond wordt rond 21:15 uur afgesloten met een drankje en een hapje.Deze avond wordt belangeloos verzorgd door de leiding, waardoor er voor u geen kosten aan zijn verbonden. Vergeet uw sportkleding niet! Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we kunnen rekenen, vragen we u bij uw lesgever aan te geven of u aanwezig bent. Dit graag voor 16 november a.s. We hopen op een grote opkomst!

Sinterklaas
Uit betrouwbare bron hebben we gehoord dat ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten een bezoekje komen brengen aan O&O. Dit zal zijn op zaterdag 2 december. Meer informatie hierover volgt via de lesgevers.

Finalistenhuldiging
16 december a.s. organiseren wij wederom de finalistenhuldiging voor alle sporters die dit jaar een plaats in een finale wisten te bemachtigen.
In de volgende nieuwsbrief meer hierover.

Kerstborrel
Noteert u alvast in uw agenda: 22 december a.s. Kerstborrel. In de volgende nieuwsbrief meer informatie.

Brevet verlenging juryleden
Binnen het turnen dames hebben Milou Antheunisse, Renate van ’t Hoff, Tanja Gort, Jane Ringlever, Karin Oostdijk, Monique Verboom en Helen Velthuizen hun jurybrevet weer verlengd. Rianne van Schijndel en Terry van Leeuwen gaan binnenkort op pad om hun brevet te verlengen. Voor de geslaagde: gefeliciteerd en voor Rianne en Terry succes!

Grote clubactie
Boekjes moeten voor 16 november worden ingeleverd!

Jongens- en heren selectie
De volgende wedstrijden staan op het programma van de jongens/herenselectie.
1 november :Mémorial Arthur Gander, een internationaal toernooi in Morges, Zwitserland . Hier zal Bart Deurloo aan deelnemen
4 november, Jeugdinterland, Nederland, België, Zwitserland en Italië in Hoofddorp, Wesley de Haas en Jordi Hagenaar zullen hieraan deelnemen.
4 en 5 november, kwalificatiewedstrijd voor de Nationale Team Cup in Hoofddorp Hieraan zullen wij met zes teams deelnemen samengesteld uit de turners Daan Eshuis, Viktor Koonings, Salaheddine Benchikhi, Robin Renema, Nicolas Quist Joëwi Edhie Hoessein, Siem van Vliet, Olivier Kijkuit, Stijn Ammerlaan, Christopher Brumond, Paul de Jongh, Gijs Zijderveld, Ian Wevers, Bodi Winkler, Jelle van der Zouwen, Tristan Massie, Koen Kappetijn, Ruben Reedijk, Bram van Gemert, Leon van der Wel, Sebastiaan Pel, Jelle van der Lans, Jens van der Helm, Thijs Oosterling, Bart de Ruiter, Thomas Kok, Thomas van der Helm, Luuk van Waaij, Dennis Swinkels, Jordy Hagestein
18 en 19 november, Nationale Team Cup in Amsterdam. Deelname hieraan is afhankelijk van de resultaten van de kwalificatiewedstrijd van 3 en 4 november in Hoofddorp
23 t/m 26 november, World Cup, Individuele toestellen in Cottbus, Duitsland. Hierbij zal Boudewijn de Vries in actie komen op de toestellen voltige en rek.
25 november , 14de Future Cup in Linz, Oostenrijk – Hierbij zullen wij vertegenwoordigd worden door Wesley de Haas, Martijn de Veer, Jordi Hagenaar en Jarien Fokkens.

Spaaractie Jumbo
Vanaf begin november gaan wij samen met Jumbo Zwijndrecht van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Jumbo Zwijndrecht sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! En dat alles geheel gratis!
Hoe spaar je mee? Bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo Zwijndrecht ontvang je een zegel. Elk product kan op basis van een aantal zegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal zegels bij elkaar gespaard, dan kun je deze bij de servicebalie van Jumbo Zwijndrecht inleveren. Je krijgt dan een unieke code, welke je dan weer op www.myclubstore.nl kunt activeren. Vervolgens selecteer je jouw product en kun je dit product zelf personaliseren met eigen naam of discipline. Je krijgt aan het eind van de actie een bericht wanneer je deze kunt afhalen in de supermarkt.
Het leuke aan deze actie is ook, dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop met de te ontvangen unieke bestelcodes gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ook zo benieuwd voor welke artikelen jullie mee kunnen sparen? Ga dan vanaf 1 november naar www.myclubstore.nl hebben? Vraag aan vrienden en familieleden jou te helpen met sparen. Hoe meer zegels, des te meer clubartikelen kun je met jouw naam erop gratis aanschaffen. Tijdens de les ontvangt een boekje om de zegels te sparen. Spaart u mee!

Sponsoring Centric
Voor de turnsters uit de voorgeschreven oefenstof D1 is de springkast het officiële wedstrijdtoestel. Ramon Wehrmann Krieger (de vader van Amber Wehrmann Krieger– Pupil 2 D1) heeft voor de turnsters uit de D1 een sponsoraanvraag ingediend bij zijn werkgever, Centric. Centric heeft deze sponsor aanvraag goedgekeurd. Door middel van de sponsoring van Centric kon door de vereniging een nieuwe springkast aangeschaft worden. Deze kast voldoet aan de eisen die gesteld worden voor de wedstrijden, zodat deze situatie optimaal getraind kan worden. Ook is de nieuwe kast veel gemakkelijker op te bouwen dan de oude kast. Ramon en Centric enorm bedankt namens alle turnsters (en trainsters!) uit van de voorgeschreven oefenstof D1 voor deze sponsering. We zijn heel erg blij met onze nieuwe kast!

Gesprekje met bestuur?

Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of T 078 6767451

Aanvullende gegevens