Samen actief sporten 55+

De lessen zijn bedoeld voor dames en heren waarvan het lang geleden is dat zij gesport hebben of zelfs nooit eerder aan sport hebben gedaan. Uiteraard zijn dames en heren die ervaring hebben in het sporten, van harte welkom bij deze lessen. 55+ ers (zowel dames als heren) kunnen op hun eigen niveau verantwoord en gezellig sporten. Door een gevarieerd aanbod van oefeningen werk je aan je conditie.

Lees meer: Samen actief sporten 55+

Power Steps

Tijdens de training zullen oefeningen worden gebruikt die het totale lichaam zullen trainen, met als doel de spieren in het hele lichaam te verstevigen. De les is high impact.

Lees meer: Power Steps

Sportoverdag

De lessen zijn bedoeld voor dames en heren die in het verleden aan sport hebben gedaan of juist tot inzicht zijn gekomen dat een uurtje bewegen een must is om in conditie te blijven. Door middel van een breed scala aan oefeningen de conditie op peil te houden en zo mogelijk te verbeteren.

Lees meer: Sportoverdag

Aerobics

Tijdens de training zullen oefeningen worden gebruikt die het totale lichaam zullen trainen, met als doel de spieren in het hele lichaam te verstevigen. Tijdens de les wisselen zowel high- als low impact oefeningen elkaar af.

Lees meer: Aerobics

Dames Bodygym

Mensen van alle leeftijden kunnen met Bodygym op hun eigen niveau verantwoord en gezellig sporten. Door een gevarieerd aanbod van oefeningen werk je aan je conditie. Kracht, lenigheid, coördinatie,  uithoudingsvermogen, alles komt aan bod!

Lees meer: Dames Bodygym